• 01 bedrijfsfotograaf utrecht_ctr
 • 02 goossen 2493_ctr
 • 03 Bambook 0644_top
 • 04 1N9A9052
 • 05
 • 06 goossen 1079
 • 07 kantoorfotograaf utrecht_ctr
 • 08 goossen 3845
 • 09
 • 10 surffotografie
 • 11 Lieuwe 0555
 • 12 raw_top
  Tarieven

- Alle foto's -

€349,- ex. BTW
Alle bruikbare beelden inbegrepen
Perfect voor creatie beeldbank
Vanaf één uur fotografie
Extra uren: €45,- per kwartier
Incl. professionele nabewerking
Oplevering in high res
Rechtenvrij

- Halve dag -

€599,- ex. BTW
25 beelden inbegrepen
Extra beelden: €20,- per foto
Optie: €290,- voor alle beelden
Incl. professionele nabewerking
Oplevering in high res
Rechtenvrij
Maximaal 4 uur fotografie

- Hele dag -

€999,- ex. BTW
50 beelden inbegrepen
Extra beelden: €20,- per foto
Optie: €610,- voor alle beelden
Incl. professionele nabewerking
Oplevering in high res
Rechtenvrij
4 tot 8 uur fotografie

- Portretfoto's -

€60,- p.p.
Studio op locatie
15 min shoot p.p.
Ontvang alle foto's (±60)

Case

Goossens wonen

Een unieke collectie meubels, met liefde gemaakt door een gepassioneerd Nederlands familiebedrijf met meer dan 20 winkels in Nederland.

werkenbijgoossens.nl  

Fotografie

Van concept op de tekentafel, naar verkoop in de winkel tot bezorging aan huis. Goossens doet vrijwel alles zelf als het gaat om het verkopen en leveren van prachtige meubels. De mensen achter dit proces hebben we mooi in beeld gebracht. Het plezier, de passie en vakkundigheid straalde ervan af. En dat is terug te zien op de foto's!

Case

Lieuwe boards

Bij Lieuwe maken ze de beste kiteboards ter wereld. Handwerk met oog voor detail en met een flinke portie vakmanschap. Daar mogen we in Nederland trots op zijn!

www.lieuweboards.com  

Fotografie

Rondvliegende stukken hout, handschoenen onder de epoxyhars en zelfgemaakte machines voor verschillende fases in de productieproces. Fotograferend met stofmasker en gehoorbescherming leg ik het productieproces vast van houten plank tot kiteboard. Tussendoor worden ik en mijn camera schoongeblazen met perslucht. Het is heerlijk om deze fotogenieke omgeving en ongelofelijk gepassioneerde, perfectionistische vakmensen vast te mogen leggen. De foto's worden gebruikt op de website, social media, op drukwerk en zelfs op de bedrijfsbus!

Case

Zeeman

Wie is er niet groot mee geworden, de Zeeman! Een sterk staaltje Hollands ondernemerschap met inmiddels 1300 vestigingen in zeven landen.

https://www.zeemanvacatures.nl  

Fotografie

Twee dagen loop ik samen met de video crew door het hoofdkantoor van de Zeeman in Alphen aan de Rijn. Indrukwekkend om te zien hoeveel hier gebeurd, van ontwerp tot distributie wordt er in een gezellige sfeer hard gewerkt aan de collecties in de winkels. We maken veel mooi beeldmateriaal om te kunnen gebruiken bij de vactures.

Case

Red Online

RED is een online marketing bureau dat zich volledig richt op de reis- en recreatie wereld. Ze staan op de eerste plaats in de Emerce100 van 2019 en 2e in 2020 en 2021!

www.redonlinemarketing.nl  

Fotografie

Als je eigen kantoor niet per se de meest fotogenieke locatie is, plan je de shoot gewoon ergens anders! Red Online wilde spontane en sfeervolle beelden voor op hun nieuwe website. In een ontspannen setting op een mooie en veelzijdige locatie hebben we veel gave beelden geschoten. Sfeerbeelden van het team in vergadersetting, studioportretten en portretten in werkomgeving. Ze waren superblij met het resultaat!

  Crew
Glenn bij Beeldcrew
Glenn - Bedrijfsfotograaf
Chantal bij Beeldcrew
Chantal - Bedrijfsfotograaf
Mercedes bij Beeldcrew
Mercedes - Visagist
Stephanie bij Beeldcrew
Stephanie - Editor
David bij Beeldcrew
David - Fixer
Rick bij Beeldcrew
Rick - Fixer
  Informatie

Werkwijze

Vooraf bespreken we jullie wensen voor het beeldmateriaal. Aan de hand daarvan helpen we jullie om de shoot te plannen en adviseren we over de benodigde tijd en planning. Tijdens de shoot zorgen we voor de juiste belichting, het begeleiden van mensen die gefotografeerd worden en mooie composities. Direct kijken we naar de foto's en zorgen we ervoor dat we het gewenste resultaat krijgen.

Locatie fotoshoot

De shoot kan zowel buiten als binnen plaatsvinden. Bij jullie op de werkplek of een andere toffe locatie. Kies een stijl die bij jullie bedrijf past met de juiste uitstraling, we denken hier graag in mee!

Video

Wil je naast fotografie ook video materiaal laten maken dat kan het handig zijn dit te combineren op één shootdag. We werken met verschillende professionele videografen samen.

Gebruik van de foto's

De foto's die we opleveren mogen vrij gebruikt worden, voor bijvoorbeeld jullie website, drukwerk of social media.

Nabewerking

We besteden veel aandacht aan de nabewerking van de foto's. Deze worden qua uitsnede en kleur geoptimaliseerd. Op verzoek is het mogelijk om foto's te retoucheren/bewerken in Photoshop.

Oplevering

Snel na de fotoshoot worden alle foto's opgeleverd in de hoogste resolutie via Wetransfer.

Betaling

Pas nadat de foto's zijn opgeleverd, ontvangen jullie een factuur. Deze heeft een betalingstermijn van 14 dagen.

Heb je een vraag of
wil je een afspraak maken?
Mail/app/bel:
rick@beeldcrew.nl
06-11593637