Zakelijke fotografie

Maar dan

Beeldcrew is specialist in zakelijke fotografie. Samen creëren we professionele beelden die vrij gebruikt kunnen worden, tegen zeer betaalbare tarieven

Klanten

Met trots hebben wij o.a. mogen werken voor:

 

Ons werk

Of er nou met een toetsenbord, een lasapparaat of een injectiespuit gewerkt wordt. Beeldcrew legt alle type werkzaamheden realistisch en zo mooi mogelijk vast.

Kantoor
Techniek
Logistiek
Bouw
Zorg
Detailhandel
Veiligheid
Onderwijs
Vervoer

Cases

Case

Nederlandse spoorwegen

De Nederlandse spoorwegen hebben uiteraard geen introductie nodig. Maar de NS is zoveel meer dan een trein van A naar B. Met maar liefst 20.000 werknemers zijn ze een grote landelijke werkgever met enorm uitlopende functies. En daar kunnen er nog een heleboel collega's bij!

werkenbijns.nl

Fotografie

Voor een grote landelijke wervingscampagne fotografeerde David hoe tof een baan bij de NS kan zijn. Van onderhoudsmonteur tot conducteur, van IT'er tot horecawerknemer. We gaan op zoek naar pure beelden van echte dagelijkse situaties.

Het Creatiehuis is een creatief contentbureau voor Employer branding. Zij ontwikkelen alle content die je nodig hebt voor campagnes en werken-bij websites.

Voor NS leverde Het Creatiehuis maar liefs 34 employer branding video's en honderen foto's. Fotograaf David heeft hier met veel plezier aan meegewerkt!

Bekijk de video's:
www.hetcreatiehuis.nl/portfolio/ns-werken-bij
www.hetcreatiehuis.nl/portfolio/ns-v-s
Case

Goossens

Een unieke collectie meubels, met liefde gemaakt door een gepassioneerd Nederlands familiebedrijf met meer dan 20 winkels in Nederland.

werkenbijgoossens.nl

Fotografie

Van concept op de tekentafel, naar verkoop in de winkel tot bezorging aan huis. Goossens doet vrijwel alles zelf als het gaat om het verkopen en leveren van prachtige meubels. De mensen achter dit proces is mooi in beeld gebracht. Het plezier, de passie en vakkundigheid straalde ervan af. En dat is terug te zien op de foto's!

Het Creatiehuis is een creatief contentbureau voor Employer branding. Zij ontwikkelen alle content die je nodig hebt voor campagnes en werken-bij websites.

In het thema “Eindelijk thuis” ontwikkelde Het Creatiehuis de Employer branding film, welke precies vertelt waar werken bij Goossens voor staat; warmte, mooie producten en een fijne sfeer. Daarnaast ontwikkelden ze al het beeldmateriaal op de website, welke uiteraard helemaal gelijk is qua look & feel aan de video’s die ze maakten. Fotograaf David heeft hier met veel plezier aan meegewerkt!

Bekijk de video:
www.hetcreatiehuis.nl/portfolio/goossens
Case

Lieuwe kiteboarding

Bij Lieuwe maken ze de beste kiteboards ter wereld. Handwerk met oog voor detail en met een flinke portie vakmanschap. Daar mogen we in Nederland trots op zijn!

lieuweboards.com

Fotografie

Rondvliegende stukken hout, handschoenen onder de epoxyhars en zelfgemaakte machines voor verschillende fases in de productieproces. Fotograferend met stofmasker en gehoorbescherming leg ik het productieproces vast van houten plank tot kiteboard. Tussendoor worden ik en mijn camera schoongeblazen met perslucht. Het is heerlijk om deze fotogenieke omgeving en ongelofelijk gepassioneerde, perfectionistische vakmensen vast te mogen leggen. De foto's worden gebruikt op de website, social media, op drukwerk en zelfs op de bedrijfsbus!

Case

Zeeman

Wie is er niet groot mee geworden, de Zeeman! Een sterk staaltje Hollands ondernemerschap met inmiddels 1300 vestigingen in zeven landen.

zeemanvacatures.nl

Fotografie

Twee dagen loopt David met het Creatiehuis door het hoofdkantoor van de Zeeman in Alphen aan de Rijn. Indrukwekkend om te zien hoeveel hier gebeurd, van ontwerp tot distributie wordt er in een gezellige sfeer hard gewerkt aan de collecties in de winkels. We maken veel mooi beeldmateriaal om te kunnen gebruiken bij de vactures.

Het Creatiehuis is een creatief contentbureau voor Employer branding. Zij ontwikkelen alle content die je nodig hebt voor campagnes en werken-bij websites.

Het Creatiehuis ontwikkelde in korte tijd een Employer branding film waarin alle USP's van de textielsuper naar voren komen. Ook ontwikkelde Het Creatiehuis alle fotografie, welke op dezelfde dagen werd geschoten. Wel zo praktisch.

Bekijk de video's:
www.hetcreatiehuis.nl/portfolio/zeeman

Tarieven

Heb je ook een hekel aan geheimzinnige tarieven, wij ook. We werken daarom met heldere tarieven, zonder maximaal aantal beelden en met volledig gebruiksrecht.

1,5 uur

€450,-
excl. BTW
incl. gebruiksrecht
 • Alle bruikbare beelden inbegrepen
 • Incl. professionele nabewerking
 • Zelf beelden kiezen
 • Oplevering in high res
 • Volledig gebruiksrecht
 • Extra uren: €45,- per kwartier
halve dag

€750,-
excl. BTW
incl. gebruiksrecht
 • Alle bruikbare beelden inbegrepen
 • Incl. professionele nabewerking
 • Zelf beelden kiezen
 • Oplevering in high res
 • Volledig gebruiksrecht
 • Maximaal 4 uur fotografie
hele dag

€1250,-
excl. BTW
incl. gebruiksrecht
 • Alle bruikbare beelden inbegrepen
 • Incl. professionele nabewerking
 • Zelf beelden kiezen
 • Oplevering in high res
 • Volledig gebruiksrecht
 • 4 tot 8 uur fotografie
Portretfoto's

€60,-
excl. BTW
per persoon
 • Studio op locatie
 • 10 min shoot p.p.
 • Ontvang alle foto's (±60)
Voorbeelden en meer info

Werkwijze

Voorbereiding

1. GEWENSTE LOCATIE(S)

Jullie kiezen de gewenste locaties(s). Dit kan bij jullie op kantoor, in het werkgebied of een andere omgeving zijn.

2. MENSEN BENADEREN

Vooraf zoeken jullie de juiste mensen voor de shoot, soms zijn dit alle werknemers maar soms ook een klein groepje vrijwilligers. Ook werken we soms met acteurs of bekenden van jullie.

3. MATERIALEN REGELEN

Voor sommige shoots zjin er bepaalde props nodig, dat kan een klein item zijn dat past bij de situatie maar ook een grote vrachtwagen waaraan gesleuteld wordt.

4. STIJL VAN DE FOTO'S

Hoewel wij uiteraard een bepaalde stijl hebben, zoals zichtbaar in ons portfolio, is het mogelijk om vooraf de gewenste stijl nog verder af te kaderen. Voorbeeldfoto's of een moodboard kunnen daarbij helpen.

Plannen

1. WANNEER

We kijken naar een geschikte datum voor de shoot. Dit kunnen meerdere halve of hele dagen zijn verspreid over een aantal weken/maanden.

2. DE FOTOGRAAF

We matchen de juiste professionele portretfotograaf, afhankelijk van alle wensen.

3. DRAAIBOEK

Het is fijn wanneer er voor de shoot een draaiboek aanwezig is met hierin de planning, scenario's, namen van mensen en een opsomming van het gewenste materiaal.

De shoot

1. ONTSPANNEN SFEER

We werken graag in een ontspannen en gezellige sfeer. Dit komt de beelden ten goede en zorgt ervoor dat het voor iedereen een leuke ervaring is.

2. WE DOEN HET SAMEN

We werken graag met jullie samen, heel fijn als er namens jullie team iemand bij de gehele shoot aanwezig is. Voor de gezelligheid, eventueel ophalen van mensen, checken van de beelden en het letten op de details.

3. VISAGIE

Wanneer gewenst is er visagie aanwezig. Zij kan iedereen een touch-up geven en matteren tegen een eventuele glimmende huid.

4. TUSSENDOOR FOTO'S BEKIJKEN

Wanneer mogelijk worden de foto's direct op een laptop weergegeven, zo kan iedereen direct kijken of het gewenste materiaal gemaakt wordt.

Na de shoot

1. SELECTIE

Jullie kunnen zelf de foto's kiezen die worden bewerkt en opgeleverd in hoge resolutie. Hierin hanteren we geen maximaal aantal, zolang het maar realistisch blijft.

2. NABEWERKING

Alle gekozen foto’s worden nabewerkt, daarbij wordt een passende stijl gekozen en kleur, belichting en witbalans geoptimaliseerd.

3. OPLEVERING

Er wordt een wetransfer gestuurd met alle foto’s in de hoogste resolutie.

4. ONBEPERKT GEBRUIKSRECHT

Jullie krijgen volledig gebruiksrecht op de foto’s, deze mogen overal voor gebruikt worden voor onbepaalde tijd.

5. PHOTOSHOP

Wanneer er photoshop verzoeken zijn wordt ingeschat hoeveel werk dit is. Wanneer het snel te doen is, doen we dit kostenloos, wanneer het een tijdrovende klus is maken we hiervoor los een prijsopgave.

Hoi! Wij zijn Beeldcrew

Wij zijn een groep professionele en talentvolle fotografen. Gepassioneerd maken we de mooiste foto's voor jouw bedrijf.

Glenn
bedrijfsfotograaf
Chantal
bedrijfsfotograaf
Rick
Fixer
Mercedes
Visagist
David
bedrijfsfotograaf
Stephanie
Editor

Reviews

 

Contact

Hi!

Wil jij gave foto's? Onze inbox ontvangt je mail graag! Het lukt meestal om binnen 24u te antwoorden.
david@beeldcrew.nl

Whatsapp

Kennen we elkaar al en heb je een korte vraag? Appen mag! Tijdens fotoshoots zijn we niet telefonisch bereikbaar. (Video)bellen op afspraak kan altijd.
06-41464662

Adres

We zijn gevestigd in Utrecht (Leidsche Rijn) maar fotograferen door het hele land.

 
Fotograaf David Lok
Contactpersoon: David
Fotograaf: Marja Lok