Event fotografie

Beeldcrew is specialist in zakelijke fotografie. Wij maken de mooiste sfeervolle foto's van jullie event. Dit met heldere communicatie, duidelijk afspraken en gunstige tarieven!

Klanten

Met trots hebben wij o.a. mogen werken voor:

 

Ons werk

Of het nou een serieuze besloten bijeenkomst, een gigantisch feest, een beurs of een sportief event is. Beeldcrew legt alle type events super mooi vast, waarbij verbinding en emotie centraal staan.

Beurs
Feest
Bijeenkomst
Activiteiten

Cases

Case

Bedrijfsfeest

Een kerstborrel on steroids, Makerstreet komt jaarlijks met een next level bedrijfsfeestje. Aan ons de eer om dit feestje vast te leggen.

makerstreet.nl

Fotografie

Donkere ruimtes, sfeerlicht, krappe dansvloer en veel beweging. Klinkt als een uitdaging die we met beide handen aanpakken. Het doel is om veel beelden te schieten die de avond goed weergeven. De foto's worden ook gebruikt om potentiele nieuwe werknemers te laten zien hoe toffe werkgever Makerstreet kan zijn! We kijken nu al uit naar de volgende editie.

Case

Congres

Red online organiseerde als grootste marketingbureau in de reisbranche een bijeenkomst voor al haar klanten. Verschillende sprekers bespreken actuele onderwerpen rondom internet en social media. In de pauze is er tijd om te netwerken en macarons te snoepen.

redonline.nl

Fotografie

Zonder storend te zijn leggen we de sfeer vast rondom de bijeenkomst. Naast de sprekers en het publiek fotograferen we graag de borrelmomenten, hier is vaak de meeste interactie en sfeer vast te leggen. We gebruiken lichtsterke lenzen en belichten bij waar mogelijk.

Case

Beurs

De KNMG carièrebeurs bruist van aanstormend talent en grote ambities. Hoe mooi is het om de volgende generatie artsen zich te zien oriënteren op de mogelijke opleidingen en banen binnen hun vakgebied.

knmg.nl

Fotografie

Voor een sfeeroverzicht van de dag en ter promotie van de volgende editie maken we mooie foto's van wat er zich afspeeld tijdens de beurs. We richten ons op spontane momenten, plezier en verbinding. We gaan onopvallend te werk om zoveel mogelijke echte momenten vast te kunnen leggen. In de donkere zaal gebruiken we lichtsterke lenzen en wanneer mogelijk extra belichting.

Tarieven

Heb je ook een hekel aan geheimzinnige tarieven, wij ook. We werken daarom met heldere tarieven, zonder maximaal aantal beelden en met volledig gebruiksrecht.

Eerste uur

€350,-
excl. BTW
incl. gebruiksrecht
 • Fotografie op locatie
 • Eerste uur fotografie
 • Ruime selectie foto's
 • Incl. professionele nabewerking
 • Oplevering in high res
 • Volledig gebruiksrecht
 
uitbreiding

€45,-
excl. BTW
 • Per kwartier extra aanwezigheid
Videograaf

We komen graag als team met één van onze vaste videografen.

 • Offerte op maat
 • Professionle videograaf
 • Sfeerclip naar wens
 • Interviews (optioneel)
 • HD of 4k
 • Rechtenvrij

Werkwijze

Shoot

1. BRIEFING

Vooraf bespreken we goed wat voor beeldmateriaal jullie graag willen hebben en welke onderdelen van het event voor jullie het meest belangrijk zijn. Ook bespreken we waarvoor jullie de beelden graag zouden willen gebruiken, bijvoorbeeld voor social media of voor op jullie website.

2. DE FOTOGRAAF

We matchen de juiste professionele portretfotograaf, afhankelijk van alle wensen.

3. ONOPVALLEND AANWEZIG

Tijdens het event zijn we onopvallend aanwezig en leggen we vast wat er gebeurd. We richten ons vooral op spontane momenten en de interactie tussen bezoekers/deelnemers.

4. BELICHTING

Eventueel kan er met belichting gewerkt worden om mooie scherpe en kleurrijke foto's te kunnen maken. Hierbij zijn verschillende mogelijkheden, van één discrete flitser op de camera tot meerdere flitsers die in de ruimte worden geplaatst. Vooraf en eventueel terplekke zullen we hierover beslissen om te kijken wat de beste keuze is.

Na de shoot

1. SELECTIE

Jullie ontvangen een mooie selectie beelden die het verhaal vertelt van het event.

2. NABEWERKING

Alle gekozen foto’s worden nabewerkt, daarbij wordt een passende stijl gekozen en kleur, belichting en witbalans geoptimaliseerd.

3. OPLEVERING

Er wordt een wetransfer gestuurd met alle foto’s in de hoogste resolutie.

4. ONBEPERKT GEBRUIKSRECHT

Jullie krijgen volledig gebruiksrecht op de foto’s, deze mogen overal voor gebruikt worden voor onbepaalde tijd.

5. PHOTOSHOP

Wanneer er photoshop verzoeken zijn wordt ingeschat hoeveel werk dit is. Wanneer het snel gedaan is doen we dit kostenloos, wanneer het een tijdrovende klus is maken we hiervoor los een prijsopgave.

Hoi! Wij zijn Beeldcrew

Wij zijn een groep professionele en talentvolle fotografen. Gepassioneerd maken we de mooiste foto's voor jouw bedrijf.

Glenn
eventfotograaf
Chantal
eventfotograaf
Rick
Fixer
Mercedes
Visagist
David
eventfotograaf
Stephanie
Editor
 

Contact

Hi!

Wil jij gave foto's? Onze inbox ontvangt je mail graag! Het lukt meestal om binnen 24u te antwoorden.
david@beeldcrew.nl

Whatsapp

Kennen we elkaar al en heb je een korte vraag? Appen mag! Tijdens fotoshoots zijn we niet telefonisch bereikbaar. (Video)bellen op afspraak kan altijd.
06-41464662

Adres

We zijn gevestigd in Utrecht (Leidsche Rijn) maar fotograferen door het hele land.

 
Fotograaf David Lok
Contactpersoon: David
Fotograaf: Marja Lok