Wij zijn een groep professionele en talentvolle eventfotografen. Gepassioneerd van ons vak maken we de mooiste sfeervolle foto's van jullie event. Heldere communicatie, duidelijk afspraken en gunstige tarieven!

  Voorbeelden
  Tarieven

Eventfotografie

€349,-
ex. BTW
Fotografie op locatie
1 uur shoot
Ruime selectie foto's
Hoge resolutie
Rechtenvrij

- Uitbreiding -

€45,-
ex. BTW
Per kwartier

- Video -

 
Offerte op maat
Professionle videograaf
Sfeerclip naar wens
Interviews (optioneel)
HD of 4k
Rechtenvrij
  Crew
Marja bij Beeldcrew
Marja - Eventfotograaf
Glenn bij Beeldcrew
Glenn - Eventfotograaf
Chantal bij Beeldcrew
Chantal - Eventfotograaf
Stephanie bij Beeldcrew
Stephanie - Editor
David bij Beeldcrew
David - Fixer
Rick bij Beeldcrew
Rick - Fixer
  Cases
Case

Feest

Een kerstborrel on steroids, Makerstreet komt jaarlijks met een next level bedrijfsfeestje. Aan ons de eer om dit feestje vast te leggen.

makerstreet.nl  

Fotografie

Donkere ruimtes, sfeerlicht, krappe dansvloer en veel beweging. Klinkt als een uitdaging die we met beide handen aanpakken. Het doel is om veel beelden te schieten die de avond goed weergeven. De foto's worden ook gebruikt om potentiele nieuwe werknemers te laten zien hoe toffe werkgever Makerstreet kan zijn! We kijken nu al uit naar de volgende editie.

Case

Beurs

De KNMG carièrebeurs bruist van aanstormend talent en grote ambities. Hoe mooi is het om de volgende generatie artsen zich te zien oriënteren op de mogelijke opleidingen en banen binnen hun vakgebied.

www.knmg.nl  

Fotografie

Voor een sfeeroverzicht van de dag en ter promotie van de volgende editie maken we mooie foto's van wat er zich afspeeld tijdens de beurs. We richten ons op spontane momenten, plezier en verbinding. We gaan onopvallend te werk om zoveel mogelijke echte momenten vast te kunnen leggen. In de donkere zaal gebruiken we lichtsterke lenzen en wanneer mogelijk extra belichting.

Case

Congres

Red online organiseerde als grootste marketingbureau in de reisbranche een bijeenkomst voor al haar klanten. Verschillende sprekers bespreken actuele onderwerpen rondom internet en social media. In de pauze is er tijd om te netwerken en macarons te snoepen. www.redonline.nl  

Fotografie

Zonder storend te zijn leggen we de sfeer vast rondom de bijeenkomst. Naast de sprekers en het publiek fotograferen we graag de borrelmomenten, hier is vaak de meeste interactie en sfeer vast te leggen. We gebruiken lichtsterke lenzen en belichten bij waar mogelijk.

  Informatie

Werkwijze

Tijdens het event zijn we onopvallend aanwezig en leggen we vast wat er gebeurd. We richten ons vooral op spontane momenten en de interactie tussen bezoekers/deelnemers. Vooraf bespreken we goed wat voor beeldmateriaal jullie graag willen hebben en welke onderdelen van het event voor jullie het meest belangrijk zijn. Ook bespreken we waarvoor jullie de beelden graag zouden willen gebruiken, bijvoorbeeld voor social media of voor op jullie website.

Belichting op locatie

Eventueel kan er met belichting gewerkt worden om mooie scherpe en kleurrijke foto's te kunnen maken. Hierbij zijn verschillende mogelijkheden, van één discrete flitser op de camera tot meerdere flitsers die in de ruimte worden geplaatst. Vooraf en eventueel terplekke zullen we hierover beslissen om te kijken wat de beste keuze is.

Gebruik van de foto's

De foto's die we opleveren mogen vrij gebruikt worden, voor bijvoorbeeld jullie website, drukwerk of social media.

Nabewerking

We besteden veel aandacht aan de nabewerking van de foto's. Deze worden qua uitsnede en kleur geoptimaliseerd. Op verzoek is het mogelijk om foto's te retoucheren/bewerken in Photoshop.

Oplevering

Snel na de fotoshoot worden alle foto's opgeleverd. De hoge resolutie bestanden worden gestuurd via Wetransfer.

Tarief

De prijs wordt als volgt berekend: Voor het eerste uur rekenen we €349,- excl. BTW. Dit is inclusief voorbespreking, uitzoeken/nabewerken en oplevering. Het aantal uren is uit te breiden voor €45,- excl. BTW per kwartier. Pas nadat de foto's zijn opgeleverd sturen we de factuur voor de fotoshoot.

Heb je een vraag of
wil je een afspraak maken?
Mail/app/bel:
rick@beeldcrew.nl
06-11593637