Prive Portretshoot

Regelmatig organiseren wij shootdagen voor nieuwe werknemers van onze vaste klanten. Op deze dagen is het ook mogelijk om een privé shoot te boeken. Hierdoor kunnen we tegen een zeer gunstig tarief professionele zakelijke portretfoto's voor je maken. Via onderstaand formulier kun je direct boeken!

Private shoot pakket

Private

Voor ZZP'ers, kleine bedrijven en iedereen die professionele foto's nodig heeft.

€150,-
p.p. excl. BTW
Mogelijk vanaf 1 persoon.
  • Foto's in onze studio
  • 30 min shoot
  • Verschillende achtergrondkleuren
  • Verschillende houdingen
  • Inclusief nabewerking
  • Ontvang alle foto's (60-100)
  • Hoogste resolutie bestanden
  • Volledig gebruiksrecht
  • Tussendoor beoordelen
  • Photoshop mogelijk (tegen meerprijs)
 

Direct boeken

Werkwijze

De shoot

1. GEWENSTE STIJL EN COMPOSITIE

Vooraf kun je alvast nadenken wat voor foto's je graag zou willen hebben. We kunnen foto's maken met verschillende achtergrondkleuren en type belichting. Het opsturen van voorbeelden kan helpen, maar is niet noodzakelijk. In onze studio is het mogelijk om vanaf middel omhoog te fotograferen, tot aan een close-up headshot. We fotograferen staand, zo krijg je de meest dynamische foto's.

2. ONTSPANNEN SFEER

We fotograferen in een ontspannen sfeer met een achtergrondmuziekje. Er is voldoende tijd om even te wennen en al snel relaxed voor de camera te staan.

3. TIPS EN INSTRUCTIES

Tijdens de shoot kunnen we je helpen om zo goed mogelijk op de foto te komen. We geven tips en instructies zonder dat je krampachtig in een bepaalde houding hoeft te staan. We blijven ontspannen bewegen en variëren, zo komen we er achter wat voor jou goed werkt.

4. KLEDINGWISSELS

Je mag meerdere kledingsets meenemen en tijdens de shoot wisselen. Zo kun je bijvoorbeeld wisselen tussen een corporate look en casual. Ook verschillende kleuren zijn prettig om mee te hebben, deze kunnen we mooi machen met de achtergrondkleuren.

5. TUSSENDOOR FOTO'S BEKIJKEN

We checken tussendoor samen de foto’s. We selecteren favorieten en vergelijken de beste foto’s tot je tevreden bent over het resultaat. Zo zie je al tijdens de shoot hoe de foto's worden en kun je direct zien wat voor jou wel en niet werkt.

Na de shoot

1. NABEWERKING

Alle foto’s worden bewerkt, daarbij wordt een passende stijl gekozen en kleur/belichting geoptimaliseerd.

3. HOOGSTE RESOLUTIE

Er wordt een wetransfer gestuurd met alle foto’s in de hoogste resolutie.

4. ONBEPERKT GEBRUIKSRECHT

Je krijgt volledig gebruiksrecht op de foto’s, deze mogen overal voor gebruikt worden voor onbepaalde tijd.

5. PHOTOSHOP

Eenvoudige photoshop verzoeken bij een aantal favoriete foto's kunnen we vaak kosteloos doen, voor meer tijdrovende verzoeken of grotere aantallen foto's wordt apart een prijsopgave gedaan.