Wij zijn een groep professionele en talentvolle portretfotografen. Gepassioneerd van ons vak maken we de mooiste portretten van jullie werknemers. Iedereen een goede foto passend bij jullie bedrijf. Heldere communicatie, duidelijk afspraken en gunstige tarieven!

  Voorbeelden

Iedere stijl mogelijk!

Of jullie nu strak in pak lopen of in zwart metallica shirt, wij schieten passende portretten in ieder mogelijke stijl. Met egale studio achtergrond in een kleur naar keuze, binnen in werkomgeving of op een mooie plek buiten.

 

Vooraf bepalen we samen met jou wat voor type portretfoto het meest past bij jullie bedrijf. Daarnaast bepalen we de gewenste uitsnede, bovenlichaam voor een mooi representatief beeld of juist een headshot dichtbij voor een persoonlijke look.
Buiten
Achtergrondkleur
Binnen
Corporate
Fun
  Tarieven

- Quick -

€20,-
p.p. ex. BTW
Studio op locatie
3 min shoot p.p.
1 foto (keuze uit ±20)
Direct uitzoeken
Boeken
Vanaf 30 personen per dag.

- Full -

Meest gekozen!
€60,-
p.p. ex. BTW
Studio op locatie
15 min shoot p.p.
Alle foto's (±60)
High res bestanden
Foto's binnen huisstijl
Boeken
Vanaf 6 personen per dag.
  Crew
Adelaide bij Beeldcrew
Adelaide - Portretfotograaf
Marja bij Beeldcrew
Marja - Portretfotograaf
Glenn bij Beeldcrew
Glenn - Portretfotograaf
Danique bij Beeldcrew
Danique - Portretfotograaf
Chantal bij Beeldcrew
Chantal - Portretfotograaf
Stephanie bij Beeldcrew
Stephanie - Portretfotograaf & Editor
Mercedes bij Beeldcrew
Mercedes - Visagist
David bij Beeldcrew
David - Fixer
Rick bij Beeldcrew
Rick - Fixer
  Cases
Case

FNV - Young & United

Een beweging van jonge mensen binnen de grootste vakbond van Nederland, FNV. Ze laten de stem van de jonge generatie horen bij werkgevers en politici.

youngandunited.nl  

Fotografie

Onze topper Adelaide is met de mobiele studio op pad gegaan om de jonge helden van de FNV vast te leggen. Sommige "modellen" konden er geen genoeg van krijgen, nog een keer op de foto met een ander outfit. Dat doen we graag!

Case

Luba

Het grootste uitzendbureau voor het MKB. Ze maken de snelste match tussen vacature en lokaal talent. Met 50 vestigingen verspreid over het land zijn ze altijd in de buurt.

www.luba.nl  

Fotografie

Meer dan 350 personen zijn inmiddels op de foto gegaan, verspreid over meerdere dagen en op verschillende locaties verspreid door het land. Iedere maand worden nieuwe medewerkers gefotografeerd met een consistente stijl. Verschillende fotografen zijn hiervoor beschikbaar, zo is er altijd iemand beschikbaar!

Case

Be It

Be IT is meer dan een IT detacheerder. Ze leveren niet alleen inhoudelijke specialisten, zij leveren inhoudelijke én culturele verbinding. Tussen mensen, organisaties en de meest uitdagende cloudinfrastructuur projecten. www.beit.nl  

Fotografie

Portretten op kantoor met een achtergrond die een hint meegeeft van de sfeer van de werkomgeving. We zijn begonnen met het uitproberen van een aantal achtergronden. Be It kon direct meekijken op een laptop en gezamelijk zijn we voor deze blauwe muur gegaan. Deze foto's zijn op twee verschillende dagen, door twee verschillende fotografen gemaakt. Zie je het verschil? Nee! Beeldcrew levert consistend beeldmateriaal door goede communicatie en een helder lichtsetup.

  Informatie

Werkwijze

We bespreken graag met jullie wat voor type portetten het meest bij jullie passen. Laat ons weten om hoeveel mensen het gaat en wat de gewenste locatie is, we sturen je dan de prijsopgave op basis van de tarieven vermeld op deze site. We laten je weten wie van onze topfotografen de foto's komt maken en sturen je de benodige informatie.

Meerdere dagen/locaties

Bij grotere groepen is een shoot over meerdere dagen of locaties geen probleem. We fotograferen overal in Nederland en Vlaanderen. Doordat we met meerdere fotografen werken is er altijd iemand beschikbaar!

Locatie fotoshoot

De shoot kan zowel buiten als binnen plaatvinden. We kunnen een mooie locatie uitzoeken of een studio opzetten. Kies een stijl die bij jullie bedrijf past met de juiste uitstraling, we denken hier graag in mee!

Studio op locatie

Willen jullie een studio shoot, dan nemen we een heleboel spullen mee naar jullie kantoor. Zo kunnen we iedere ruimte omtoveren tot een professionele studio! Met deze studio zijn verschillende type belichting en achtergronden mogelijk.

Ruimte voor studio

Een ruimte van minimaal 4 x 5m is voldoende. Het is fijn als de lampen uit kunnen en er voldoende raamlicht is dat eventueel verduisterd kan worden. Verder hebben we alleen twee stoelen, een tafel en een stopcontact nodig. Ook wifi is mooi meegenomen!

Gebruik van de foto's

De foto's die we opleveren mogen vrij gebruikt worden, voor bijvoorbeeld linkedin, op jullie website of in publicaties.

Aantal foto's

Afhankelijk van het gekozen pakket worden er ongeveer 20 tot 100 foto's geschoten. Bij het quick pakket ontvangen jullie één foto naar keuze, bij de full shoot ontvangen jullie alle bruikbare foto's.

Nabewerking

We besteden veel aandacht aan de nabewerking van de foto's. Deze worden qua uitsnede en kleur geoptimaliseerd. Op verzoek is het mogelijk om één foto per persoon te retoucheren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om wegvliegende haartjes, gevallen wimpertjes of dat ene pukkeltje te verwijderen.

Oplevering

Meestal lukt het om snel na de shoot alle foto's op te leveren. Deze ontgangen jullie in hoge resolutie via Wetransfer.

Tarief

Vanaf het minimaal aantal personen worden geen aanvullende kosten berekend bij een reistijd van maximaal 60 minuten (retour). Wanneer niet het minimale aantal mensen wordt behaald, worden er reiskosten en opzetkosten berekend. Deze zullen we in een prijsopgave sturen afhankelijk van de wensen en reisafstand. Voor de extra benodigde reistijd wordt €1,- per minuut reistijd gerekend. Pas nadat de foto's zijn opgeleverd sturen we de factuur voor de fotoshoot.

Heb je een vraag of
wil je een afspraak maken?
Mail/app/bel:
rick@beeldcrew.nl
06-11593637